pepper_crazyhunter

crazyhunter_grootKatten hebben een aangeboren jachtinstinct alleen moeten ze als kitten nog wel leren om deze te gebruiken! Kittens die achter hun staart aan rennen of die van hun broertje of zusje, is al een teken dat ze aan het leren zijn om te jagen! In de vrije natuurlijk jagen katten vooral op muizen, ratten of zelfs kleine konijntjes. Al zal je ze ook wel achter vliegjes, vlinders of libelles aan zien gaan.
Vaak doen ze dit alleen om te jagen, om er mee te spelen en als afsluiting een mooi cadeautje voor het baasje! Ze hoeven namelijk niet te jagen om te overleven want thuis is voedsel genoeg!

vogel_navulling_hunterMaar niets is leuker dan dit natuurlijke instinct te stimuleren en daarom hebben wij van Kattenveertjes producten die bij huistijger(s) de ware jager naar boven roept!
Naast onze Kattenveertjes die met de kleinste aanraking alle kanten op vliegen hebben wij ook de Crazy Hunter! Deze hengel is gemaakt van echt hout, metaal en het touw van katoen. Hierdoor is het een unieke stevige hengel geworden. Gemaakt voor duurzaamheid. Aan het touw vindt je een spiraalkoppeling waaraan je verschillende producten aan kunt bevestigen. Deze spiraalkoppeling is gemaakt om 25kg te kunnen tillen en heeft geen uitstekende metalen delen, om de veiligheid van uw huistijger(s) te waarborgen.

crazy_hunter_refillDeze hengel wordt standaard geleverd met één Kattenveertje.
Maar we hebben ook verschillende navulverpakkingen.
In de standaard navulverpakking van deze Crazy Hunter zitten 3 grote Kattenveertjes die u makkelijk kunt verwisselen.

Daarnaast hebben we de navulverpakking Vogel.
Deze grote veren zijn gemaakt om op een echt vogel te lijken en net als de navulling Kattenveertjes makkelijk te bevestigingen aan de Crazy Hunter! Beweeg deze veertjes met de Crazy Hunter en uw huistijger zal gaan jagen op deze vogel want een jachtinstinct is moeilijk tegen te houden!

[post-list post_type=”textbanner” category=”crazyhunter-nl” show_excerpt=”true” show_title=”false”]

Alle Crazy Hunter producten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.