In verband met de drukte is het mogelijk dat je pakket langer onderweg is!
Kattenveertjes_logo

dé kattenspeelgoed specialist

MEER DAN 80.000 PRODUCTEN VERKOCHT

NU BESTELD = VRIJDAG 8 DECEMBER VERZONDEN

GRATIS VERZENDING VANAF €39.99

Kattenveertjes_logo

dé kattenspeelgoed specialist

Kattenveertjes_logo

dé kattenspeelgoed specialist

Welke Kattenveertjes voor mijn kat?

Kattenveertjes zijn onze vrolijke gekleurde kunststof veertjes. Maar welke Kattenveertjes moet je nou voor je kat bestellen?

Een set bestaat uit tien Kattenveertjes die bestaan uit vijf verschillende kleuren namelijk: rood, geel, blauw. roze en oranje. In het Kattenveertjes assortiment hebben we drie soorten klein, groot en JUMBO. Kattenveertjes vliegen door de lichtste aanraking er vandoor en roepen het natuurlijk jachtinstinct van uw kat op. Je kat zal het Kattenveertjes zien als een "prooi" en achter het Kattenveertje aan jagen.

Maar welke soort gaat er bij uw kat in de smaak vallen?

Deze vraag krijgen wij dagelijks van mensen dus vandaar dat we besloten hebben hier maar een blog over te schrijven. Helaas is lastig om hierop een juist antwoord te geven. Net als mensen hebben katten namelijk een heerlijke eigenwijze eigen mening. Hierdoor kan het goed voorkomen dat uw huistijger gek op de “kleine” Kattenveertjes is terwijl wij misschien iets anders aanraden.

Hierdoor hebben wij al gauw het Kattenveertjes Snuffelpakket in onze assortiment toegevoegd zodat er een mogelijkheid is voor een leuke prijs alle soorten Kattenveertjes in huis te halen. Prefect voor katten die geen keuze kunnen maken maar ook om te kijken en/of uw kat een voorkeur heeft zodat u weet welke Kattenveertjes variant favoriet is. In totaal bestaat deze set uit negen vrolijk gekleurde Kattenveertjes. Van elke soort klein, groot en JUMBO zitten drie Kattenveertjes.

Natuurlijk hebben wij wel wat tips voor jullie uit ervaringen van klanten en de bestellingen de afgelopen jaren!

Kleine kattenveertjes:

Dit zijn de kleinste soort Kattenveertjes die wij hebben in ons assortiment. De afmetingen is z’n 8 cm lang en dikte van circa 1 cm. Omdat dit de kleinste soort is raden wij deze vooral aan voor kittens, en “kleine” kattenrassen. Veel katten groeien op met Kattenveertjes en beginnen bij de kleine variant en gaan steeds beetje groter.

Grote Kattenveertjes:

Deze Kattenveertjes zijn qua dikte even dik als de kleine Kattenveertjes maar een stuk langer. Circa 18 cm namelijk. Deze raden we aan voor “normale” en “grote” kattenrassen. Al hebben we al verschillende foto’s mogen ontvangen dat zelfs kleine katten er mee vandoor gaan.

JUMBO Kattenveertjes:

Dit zijn de breedste Kattenveertjes in ons assortiment. Deze Kattenveertjes hebben namelijk de breedte van circa 3 cm. Maar heeft de lengte tussen de kleine en grote Kattenveertjes circa 10 cm. Heb je een huistijger die in de “grote” kattenrassen valt dan raden we deze als eerste aan voor je kat. Al ziet een kitten met zo JUMBO Kattenveertjes in zijn/haar bekje er mega schattig uit!

Als katteneigenaar weet je als geen ander dat een katten heerlijk hun eigen mening hebben en hierdoor zich niet in het spreekwoordelijke hokje gestopt laten stoppen.

Gelukkig is wel zo dat alle katten beschikken over een natuurlijk jachtinstinct die zeker weten met de Kattenveertjes aangewakkerd wordt.
Kattenveertjes zorgen voor uren speelplezier en daarnaast zijn ze prefect om mee apporteren.

10% korting op jouw volgende bestelling?

Meld je aan op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

Meer lezen over dit onderwerp?

Algemeen
Wat komt er kijken bij een kitten kopen?

Je bent op zoek naar een nieuw gezinslid! Je wil graag een kitten in huis nemen maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken?

Algemeen
Verrijking voor je binnenkat: Tips voor uitdaging en plezier

Natuurlijk heeft jouw kat basisbehoeften. Denk maar aan op tijd gezonde voeding en water, een veilige rustige slaapplek en een hygiënische plek...

Algemeen
Welke gezondheidsproblemen zien we vaker bij oudere katten?

Naarmate je lieve huistijger ouder wordt, is er helaas ook meer kans op ouderdomskwaaltjes. Vanaf ongeveer 11 jaar worden katten als ‘senior’ gezien. Het hoort vaak bij de leeftijd, maar dat wil niet zegen dat we de ongemakken die ermee gepaard gaan, kunnen verlichten. Want we willen onze senior kat natuurlijk een fijne, comfortabele oude […]

VRAGEN?

WÉL VOOR DE POES!

Kattenveertjes is hét adres voor speelgoed voor jouw kat en katten gerelateerde artikelen! 

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Wij horen het graag!

Stuur ons een berichtje via info@kattenveertjes.nl of via Facebook

Alle producten worden verzonden vanuit ons magazijn in Heerhugowaard.

INFORMATIE

Veilig afrekenen met:
  • iDEAL
  • Paypal
  • Belfius Direct Net
  • Credit card
  • KBC/CBC
  • Bancontact / Mister Cash
  • Klarna Achteraf betalen
  • Veilig en gemakkelijk betalen per bankoverschrijving

10% KORTING OP JOUW BESTELLING?

Meld je aan op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

Kattenveertjes

Reageert meestal binnen een half uur
Welkom op de Live hulp en advies chat van Kattenveertjes.nl! Ik help je graag verder om antwoord op jouw vraag te vinden of wegwijs te worden op onze site.
Start chat
De waardering van kattenveertjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2569 reviews.