Hoe zorg je dat jouw huistijger gelukkiger wordt?

Ik wil het weten

Een Overvloed aan Exclusieve Inhoud

Toegang tot een Bruisende Online Community

Levenslange Toegang, een Leven Lang Leren

Welkom bij Cat Mystery, dé allesomvattende online training die jouw relatie met jouw kat voor altijd zal transformeren. Deze unieke cursus, samengesteld door de bekwame Marscha, eigenaresse van zowel Kattenveertjes.nl als Landvandieren.nl, is gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring in de e-commerce branche voor katten. Haar diepgewortelde liefde voor deze fascinerende huisdieren en haar voortdurende streven naar kennis hebben haar geleid naar de prestigieuze Tinley Academie, waar ze zich al meerdere certificaten heeft behaald voor Gedragstherapeut voor katten.

De Belofte van Cat Mystery:

Een Overvloed aan Exclusieve Inhoud:
Laat je onderdompelen in een overvloed aan exclusief materiaal dat speciaal is ontworpen voor Cat Mystery. Dit is geen standaardcursus; het is een meeslepende ervaring die je meeneemt naar de diepten van het kattengedrag. Marscha onthult inzichten die je nergens anders zult vinden, en deelt haar jarenlange ervaring om jou te helpen begrijpen wat jouw kat werkelijk nodig heeft.

Levenslange Toegang, een Leven Lang Leren:
Krijg niet alleen toegang tot de training, maar geniet ook van levenslange toegang. Dit betekent dat jouw reis met Cat Mystery geen eindpunt heeft; het is een voortdurende ontdekking. Terugkeren naar waardevolle lessen, herzien en verdiepen van jouw begrip - dit alles is mogelijk op jouw eigen tempo, altijd en overal.

Toegang tot een Bruisende Online Community:
Word een gewaardeerd lid van onze exclusieve online community. Hier kun je ervaringen delen, vragen stellen en connecties maken met andere kattenliefhebbers. Marscha zelf zal actief deelnemen, waardoor dit een levendige ruimte wordt voor het delen van kennis en het oplossen van vraagstukken. Deze community is niet alleen een aanvulling op de training; het is een onschatbare bron voor doorlopend leren en steun.

Wil jij je huistijger beter begrijpen?

Over Marscha: Een Bron van Kennis en Liefde voor Katten

Met een indrukwekkende achtergrond in e-commerce voor katten en meer dan een decennium aan ervaring, is Marscha niet alleen een ondernemer, maar ook een toegewijd kattenliefhebber. Haar liefde voor haar gezin waar haar katten onderdeel van zijn, gaat verder dan alleen woorden; het wordt dagelijks gevoed door drie huistijgers die al meer dan 14 jaar haar leven verrijken.
Haar zoektocht naar kennis bracht haar naar de Tinley Academie. Met drie essentiële certificaten, waaronder Basiskennis kattengedrag, Medische oorzaken van probleemgedrag bij katten, en Ethologische en gedragstherapeutische kennis bij katten, heeft Marscha een solide basis gelegd voor het begrijpen en aanpakken van diverse kattenbehoeften.

Wil jij je band versterken 
met je huistijger?

Fabian

Marscha is geweldig als het gaat om klantenservice voor kattenliefhebbers. Ze luistert niet alleen aandachtig naar de vragen, maar denkt ook echt met je mee. Het is zo fijn om met haar te praten, omdat ze de details begrijpt en slimme vragen stelt om echt te achterhalen wat het beste is voor jouw pluizige vriend.

Nicky

Blij dat wij onze katten nu kunnen bieden waar zij echt behoefte aan hebben. Top, bedankt Marscha voor de waardevolle tips en informatie. Onze katjes zijn blij en wij ook!

Patricia

Het master brein achter Kattenveertjes is Marscha. Al een tijdje volg en ken ik Marscha. Ze heeft een enorme passie voor katten. Niet alleen op het gebied van leuke katten accecoires, maar ook t.a.v. kattengedrag, kattenbehoeftes en leuke tips en weetjes. Ze heeft zelf al jarenlang katten en weet goed hoe met deze knappe en leuke viervoeters om te gaan. Hoe mooi is het dat ze deze kennis nu ook met anderen wilt delen.

Rick

Marscha is echt de bom als het om katten gaat! Ze snapt precies wat je kat nodig heeft. Het is gewoon gezellig om met haar te praten, want Ze heeft zoveel handige tips.. Als je vragen hebt over je kat/poes, dan moet je bij haar zijn. 

Leer je kat beter kennen en maak hem of haar gelukkig door kleine aanpassingen! 

Van het observeren van natuurlijk gedrag tot het toepasen van verrijkingsactiviteiten, elke les biedt een kans om jouw band met jouw kat te verdiepen. Cat Mystery biedt een verdieping van kattengedrag, gericht op het begrijpen en verbeteren van de band tussen jou en jouw geliefde kat. Deze uitgebreide online training omvat een scala aan kennis en praktische vaardigheden die je zullen helpen een sterkere band te krijgen met je huistijger(s)!

In deze online training gaan we alles ontdekken over katten en waarom ze doen wat ze doen. We gaan diep in op hun gedrag en leren hoe we hen gelukkig en gezond kunnen houden. Samen verkennen we de wereld van katten, begrijpen we hun natuurlijke gedrag en ontdekken we manieren om een sterke band met jouw kat op te bouwen. Klaar om jouw pluizige metgezel beter te begrijpen en nog meer van hun gezelschap te genieten? 

Wil jij deel te nemen aan Cat Mystery? 
Deze online training is perfect voor jou als:

Als jij jouw kat als een volwaardig gezinslid beschouwd en het beste wilt voor je hem of haar!
Als je bereid bent tijd en energie te investeren om de relatie met jouw kat te versterken!
Als je bereid bent te leren en open te staan voor nieuwe inzichten over katten!
Als je jouw basis kennis wil vergroten, om jouw kat een gelukkig en vervuld leven te bieden!
Als je op zoekt bent naar verrijkende activiteiten om fysieke en mentale welzijn van je kat of poes te bevorderen.

Op 1 april gaan we van start (nee, echt geen grapje!)

Een spannende reis vol inzichten en plezier voor jou en je kat. Elke twee weken kun je een nieuwe video verwachten, boordevol waardevolle informatie om het gedrag van jouw pluizige metgezel beter te begrijpen. 

Maar wacht, er is meer! In de weken waarin er geen video wordt gepubliceerd, delen we een leuke opdracht in onze community. Deze opdrachten zijn ontworpen om jouw kennis te vergroten en ervaringen te delen met andere kattenliefhebbers. 

Want laten we eerlijk zijn, geen enkele kat is hetzelfde! Door ervaringen te delen, ontdekken we samen de diverse mogelijkheden van het kattenleven. En misschien wel het belangrijkste wie houdt er niet van om te pronken met de avonturen van onze huistijgers?

Mis deze Earlybird actie niet!

Ben jij klaar om de wereld van katten te verkennen?
Grijp dan nu je kans met onze Early Bird Actie! 

De eerste 20 mensen die zich inschrijven voor onze online training krijgen toegang voor de actieprijs  €74,99!

Maar wees snel, want na deze 20 aanmeldingen zal de prijs stijgen naar €99,-. 
Mis deze kans niet om alles te leren over katten voor een speciale prijs. 
BONUS
Schrijf je nu in en ontvang een 30 minuten live sessie met Marscha helemaal gratis (ter waarde van €39.-)

Tijdens jouw 30-minuten durende consult met Marscha, heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen over de verzorging, het gedrag en het welzijn van jouw kat. Of het nu gaat om het aanpakken van gedragsuitdagingen, het creëren van een katvriendelijke omgeving in je huis, of andere aspecten van kattenverzorging.

Veelgestelde vragen:

Wat is het niveau van deze training?

Iedereen kan deze training volgen! Je kan deze training waar en wanneer je maar wil volgen. Lekker wanneer het jou uitkomt!

Wat als ik vragen heb tijdens de online training?

Je kan je vraag stellen in onze online community waar je mede cursisten je wellicht kunnen helpen met je vraag. Maar natuurlijk is Marscha daar ook aanwezig om al de vragen te beantwoorden.

Wordt er regelmatig nieuwe inhoud toegevoegd aan de training?

Er zal zeker regelmatig nieuw trainingsmateriaal toegevoegd worden. Denk aan een leuk interview van een trimster vol met tips of een kijkje bij een cattery! Daarnaast zal Marscha regelmatig een update geven met tips en nieuwe producten om je kat nog beter in zijn vacht te laten zitten.

Hoe kan deze training mijn relatie met mijn kat verbeteren?

Als je deze training volgt, gaat dat jou helpen om je kat beter te begrijpen. Je gaat ontdekken waarom katten bepaalde dingen doen en hoe je daarop kunt reageren. Het doel is dat jij en je kat nog betere maatjes worden. Dus, kort gezegd, het maakt jouw relatie met je harige vriend leuker en begrijpelijker!

Hoelang zal de training in beslag nemen?

Voor 8 weken lang krijg je elke 2 weken toegang tot een nieuwe les. Zo krijg je steeds een klein stukje meer kennis die je dan in praktijk kan toepassen. Het is natuurlijk aan jezelf hoeveel tijd je besteed om met de nieuwe opgedane kennis aan de slag te gaan thuis! Maar zelfs met een kleine investering zal je al verandering merken!
Cat Mystery biedt een diepgaande verkenning van kattengedrag, gericht op het begrijpen en verbeteren van de band tussen jou en jouw geliefde huistijger. Deze uitgebreide online training omvat een scala aan kennis en praktische vaardigheden die je zullen helpen een diepere connectie met jouw pluizige metgezel te smeden.

Schrijf Je In voor Cat Mystery

arrow-right
De waardering van kattenveertjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2642 reviews.