GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND VANAF €50 | VOOR 16:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS
Kattenveertjes
4.7 / 5

Kattenveertjes Matatabi Stokjes

Kauw stokjes voor jouw kat!
Matatabi Stokjes voor maar € 2.49Deze Matatabi Stokjes zijn een echte lekkernij voor katten. Op deze stokjes kunnen katten heerlijk kauwen, mee knuffelen of gewoon lekker mee spelen! Matatabi stokjes zullen rustgevend effect hebben.

product omschrijving

Matatabi stokjes zijn een must voor elke huishouden met katten! Op deze stokjes kunnen katten heerlijk kauwen, mee knuffelen of gewoon lekker mee spelen! Matatabi stokjes zullen rustgevend effect hebben en dragen bij aan een gezond gebit.

Matatabi Kruid

Matatabi komt van de Actinidia polygamaplant en bevat stoffen waar veel katten dol op zijn. De stokjes kun je gebruiken als je kat stress ervaart of gewoon om hem er een plezier mee te doen. Je kat zal op het stokje gaan kauwen wat goed is voor het gebit, want hierdoor wordt plaque van de tanden en kiezen verwijderd. Deze stokjes worden ook wel Silver vine genoemd. Vanwege het kattenkruid dat erin verwerkt is zijn veel katten er erg dol op. Matatabi stokjes gaan lang mee, je kat zal er steeds weer opnieuw naar op zoek gaan. Als de kat zijn interesse verliest kun je het stokje even onder de kraan houden waardoor de geur weer sterker wordt.

We raden aan om het stokje op te bergen als je kat klaar is met spelen, en het stokje niet vaker dan drie keer per week te geven. Bij vaker aanbieden kan het effect door gewenning minder worden waardoor het stokje minder interessant wordt.

Matatabi Stick Cat

 • Product bekijkenNIEUW Aanbieding!

  Catnip Bal

  3.99 2.99
  Een onweerstaanbare bal van Catnip. Handgemaakt in Nederland!

 • Product bekijken

  Crazy Hunter

  7.99
  De Crazy Hunter maakt van je kat een echte jager!

 • Product bekijkenPakket deal Aanbieding!

  Crazy Kicker Snuffelpakket

  19.97 15.99

  Vind de favoriet van uw huistijger of koop 3 Crazy Kickers voor een aanbieding prijs!


 • BestellenProduct bekijken

  Crazy Kicker Jumbo – Matatabi

  9.49

  De Crazy Kicker Jumbo is 67% groter dan de originele Crazy Kicker en bij Crazy Kickers is groter altijd beter! De reactie op Matatabi is hetzelfde als op Catnip, maar lijkt intenser te zijn.  


 • BestellenProduct bekijken

  Crazy Kicker Kattenpootje – Matatabi

  7.49

  De reactie op Matatabi is hetzelfde als op Catnip, maar lijkt intenser te zijn.  Dit Kattenpootje zal uw kat uren bezig houden! En na het spelen, is het ook een lekker kussentje om op te slapen!


 • BestellenProduct bekijkenTIP

  Kattenveertjes Snuffelpakket

  5.99
  Kunststof Kattenveertjes zijn razend populair bij katten. Zelfs oudere katten die nog maar weinig spelen zijn er vaak helemaal verzot op.

 • BestellenProduct bekijken

  JUMBO Kattenveertjes – Gemengde kleuren

  7.99
  De JUMBO Kattenveertjes zijn een ideaal en interactief speelgoed voor je kat.

 • BestellenProduct bekijken

  Grote Kattenveertjes – Gemengde kleuren

  6.49
  Stimuleer het jachtinstinct van je kat door hem met deze grote kattenveertjes te laten spelen.