5 Simpele Stappen
naar een gelukkigere Kat

Ja ik schrijf mij in!

5 simpele stappen!

Snel verbetering zichtbaar!

Voor iedereen haalbaar!

Ben je op zoek naar manieren om de band met je kat te versterken en ervoor te zorgen dat je geliefde kat zich optimaal voelt? Heb je het idee dat je je kat niet helemaal begrijpt?

E-Book downloaden

Maak je geen zorgen, we staan voor je klaar om je te helpen.

Met onze gratis weggever, het eBook "5 Simpele Stappen naar een Gelukkigere Kat", bieden we praktische tips en inzichten om de relatie met je kat te verbeteren en ervoor te zorgen dat je kat zich letterlijk lekkerder in zijn vacht gaat voelen.

Met deze 5 Simpele Stappen naar een gelukkigere Kat leer jij:

Het gedrag van je kat beter leert begrijpen, omdat je weet wat de behoeften van je huistijger zijn!
Weet je wat je kan aanpassen in huis waardoor je huistijger nog meer zichzelf kan zijn!
Zal de band tussen jou en je huistijger nog sterker zijn!
Jouw kat of poes zal letterlijk beter in zijn of haar vacht gaan zitten!

Over Marscha: Een Bron van Kennis en Liefde voor Katten

Met een indrukwekkende achtergrond in e-commerce voor katten en meer dan een decennium aan ervaring, is Marscha niet alleen een ondernemer, maar ook een toegewijd kattenliefhebber. Haar liefde voor haar gezin waar haar katten onderdeel van zijn, gaat verder dan alleen woorden; het wordt dagelijks gevoed door drie huistijgers die al meer dan 14 jaar haar leven verrijken.
Haar zoektocht naar kennis bracht haar naar de Tinley Academie. Met drie essentiële certificaten, waaronder Basiskennis kattengedrag, Medische oorzaken van probleemgedrag bij katten, en Ethologische en gedragstherapeutische kennis bij katten, heeft Marscha een solide basis gelegd voor het begrijpen en aanpakken van diverse kattenbehoeften.

Leer je kat beter kennen en maak hem of haar gelukkig door kleine aanpassingen!

Of je nu een doorgewinterde kattenouder bent of net een nieuwe kat hebt verwelkomd in je leven, deze checklist is een onmisbaar hulpmiddel om het welzijn van jouw kat naar een hoger niveau te tillen. Leer hoe je zijn natuurlijke behoeften kunt begrijpen, hoe je zijn omgeving kunt aanpassen voor maximale tevredenheid, en hoe je de band tussen jullie beiden kunt versterken!

Fabian

Marscha is geweldig als het gaat om klantenservice voor kattenliefhebbers. Ze luistert niet alleen aandachtig naar de vragen, maar denkt ook echt met je mee. Het is zo fijn om met haar te praten, omdat ze de details begrijpt en slimme vragen stelt om echt te achterhalen wat het beste is voor jouw pluizige vriend.

Nicky

Blij dat wij onze katten nu kunnen bieden waar zij echt behoefte aan hebben. Top, bedankt Marscha voor de waardevolle tips en informatie. Onze katjes zijn blij en wij ook!

Patricia

Het master brein achter Kattenveertjes is Marscha. Al een tijdje volg en ken ik Marscha. Ze heeft een enorme passie voor katten. Niet alleen op het gebied van leuke katten accecoires, maar ook t.a.v. kattengedrag, kattenbehoeftes en leuke tips en weetjes. Ze heeft zelf al jarenlang katten en weet goed hoe met deze knappe en leuke viervoeters om te gaan. Hoe mooi is het dat ze deze kennis nu ook met anderen wilt delen.

Rick

Marscha is echt de bom als het om katten gaat! Ze snapt precies wat je kat nodig heeft. Het is gewoon gezellig om met haar te praten, want ze heeft zoveel handige tips.. Als je vragen hebt over je kat/poes, dan moet je bij haar zijn. 
E-Book downloaden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
arrow-right
De waardering van kattenveertjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2626 reviews.