Due to the December rush, your package may take longer to arrive
Kattenveertjes_logo

the cat toy specialist

MORE THAN 80,000 PRODUCTS SOLD

ORDERED NOW = SHIPPED FRIDAY 8 DECEMBER

FREE SHIPPING FROM €39.99

Kattenveertjes_logo

the cat toy specialist

Kattenveertjes_logo

the cat toy specialist

What is the best place for your cat to sleep?

Cats are hunters by nature but they can also be lazy like the best of them! Domestic tigers sleep many hours in a day.

Katten zijn natuurlijk echte jagers en als je ze uitdaagt zijn ze vaak wel voor een potje jagen te strikken. Maar katten slapen ook wel eens, of eigenlijk vrij veel. Volwassen katten/poezen slapen gemiddeld tussen de 12 en 15 uur op een dag. Een kitten is te vergelijken met een kleine baby en slaapt dus nog meer dan dat! Heerlijke slaapkopjes dus! Niks mis mee natuurlijk, maar dan wil je ook wel een fijn slaapplekje. Mensen kruipen lekker in bed met het hoofd op een kussen en onder een lekker warm deken. Nu hebben katten niet echt een deken nodig want ze hebben al een lekker warme vacht, maar ze vinden het wel heel gezellig om heerlijk bij je te slapen. We nemen je mee in een paar slaapplekjes die zeker weten goed gekeurd gaan worden door jouw huistijger.

Bij iemand op schoot!

kat op schoot

Niet elke kat of poes zal deze plek waarderen maar veel vinden het heerlijk om bij of op iemand te slapen. Het is een manier om in contact met je te komen. Daarnaast mag je ook als een compliment beschouwen want een kat komt pas bij je liggen als hij je echt vertrouwt!

Vensterbankkussen

Veel katten vinden het heerlijk om in de vensterbank te liggen. Lekker naar buiten staren naar alles wat daar beweegt en ondertussen heerlijk weg dutten. Een heerlijk vensterbankkussen is dan geen overbodige luxe!
Handmade Dutch Cat Toys maakt super mooie en fijne handgemaakte vensterbankkussens! Zeker een aanrader als je kat niet van de vensterbank af wilt.

Kattenveertjes Comfy cave

Tegenwoordig bestaan er heel wat katten mandjes waaruit je kan kiezen, maar de Comfy cave is toch wel heel bijzonder. Hij is verkrijgbaar in grijs, oranje met tijgerstrepen en blauw-groen. Hierdoor kan je kiezen voor een model dat mooi in je interieur staat. Het kattenhuisje is bovendien met de hand gemaakt, waardoor het uniek is. Een écht hebbedingetje!
Het kattenhuis is niet alleen voor je kat een echte droom, maar ook voor jou als baasje. Het is gemaakt uit vilt en is daardoor erg makkelijk om schoon te houden. Het volstaat om het vilt af en toe met een doekje af te vegen en dit duurt slechts enkele minuutjes. Zo eenvoudig kan het zijn! En nog belangrijker: De Comfy Cave is een heerlijke slaapplek voor je kat!

Een kartonnen doos

kat in doos

Ja, net als kids zijn katten vrij makkelijk want geef ze een standaard doos en ze kruipen er direct in om te spelen en te slapen! Een eigen plekje vind een kat heerlijk! Een doos zorgt voor uren speel maar vooral slaap plezier!

Schapenvacht

Katten vinden het heerlijk om ergens op te liggen wat heerlijk zacht is. Daarnaast geeft het pluspunten omdat ze dit ook heerlijk kunnen masseren. Een schapenvacht is ideaal voor je huistijger maar ook voor jezelf! Naast dat het erg leuk staat in elke interieur is het makkelijk in onderhoud! Bij B-living verkopen ze verschillende formaten maar ook heel veel verschillende kleuren. Zo kan je de perfecte vacht vinden voor jouw kat!

Leg de vacht op de plek waar je kat of poes graag ligt. Naast je op de bank, ergens op grond in de woonkamer of slaapkamer. Kijk voor alle opties snel op B-living. Zeker de moeite waard want ze verkopen prachtige artikelen om je huis aan te kleden. Met hun producten zal je huis nog mooier en warmen gaan voelen!

Kerstmand

kerstboom mand voor katten

Mocht je al helemaal in de kerststemming zijn: deze heerlijke zachte kerstmand mag niet missen natuurlijk!
Dit mandje is niet alleen leuk om tijdens de kerstdagen in de kamer te plaatsen, maar het is een leuk mandje dat er gewoon het hele jaar kan blijven staan. Maar natuurlijk maakt het de kerstdagen wel extra speciaal als dit mandje in de kamer staat.

Heeft jouw kat een speciale plek waar er altijd geslapen wordt?
Laat het ons weten hieronder in een reactie!

Read more on this topic?

General
Catnip: What is Catnip?

The world's most famous catnip! What is Catnip anyway? Where does it come from today and why do cats love it so much?

General
Cats and sleep: how much sleep do they need?

Cats are known for their ability to sleep a lot. It may seem like they sleep most of the day, but it is important to understand why cats sleep so much and how much sleep they actually need. How much sleep do cats need? Cats generally need between 12 and 16 [...]

General
How do you deal with cat allergies?

Cats are one of the most beloved pets in the world, but unfortunately, some people can be allergic to cats. A cat allergy can lead to symptoms such as sneezing, runny nose, itchy eyes and breathing problems. Fortunately, there are ways to deal with cat allergies and still enjoy the presence of cats. Keep your home clean [...]

QUESTIONS?

KITTY!

Kattenveertjes is the address for toys for your cat and cat-related items! 

Do you have a question, comment or suggestion? We would love to hear from you!

Send us a message at info@kattenveertjes.nl or on Facebook

All products are shipped from our warehouse in Heerhugowaard.

INFORMATION

Menu
Secure checkout with:
  • iDEAL
  • Paypal
  • Belfius Direct Net
  • Credit card
  • KBC/CBC
  • Bancontact / Mister Cash
  • Klarna Post-payment
  • Safe and easy payment by bank transfer

10% DISCOUNT ON YOUR ORDER?

Subscribe to our newsletter and receive 10% discount on your next order!

Kattenveertjes

Usually responds within half an hour
Welcome to the Live help and advice chat from Kattenveertjes.nl! I'll be happy to help you find answers to your questions or find your way around our site.
Start chat
The rating of kattenveertjes.nl at WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2569 reviews.